Teatre de guerrilla

 

 

 TEATRE ANTROPOLÒGIC D´HUMOR CORROSIU

Teatre de Guerrilla és una companyia que porta treballant exitosament durant 20 anys a Catalunya, però també per la resta d’Espanya. Fins i tot s’ha donat a conèixer a França i Portugal. Durant aquest període ha estrenat 8 espectacles i quatre d’ells – Somos lo que Somos, Humo, El Charlatán y TIEMPO – també s’han estrenat en versió castellana.

Els espectacles de Teatre de Guerrilla són únics pel que fa al seu segell. A partir d’una factura pròpia basada en el món rural i més tancat que podem arribar a imaginar, s’obren a la reflexió d’un món ampli i global. I tot això a partir de la ironia més fina i de l’humor més exigent. Els personatges  són estrambòtics per estar tancats en ells mateixos, però creïbles i possibles de trobar a qualsevol bar de poble, o a qualsevol despatx d’un polític.

D’alguna manera, Teatre de Guerrilla capta perfectament al ser humà en les seves dificultats, les seves misèries, per donar-los una sortida tan humorística com higiènica als seus límits.

Les més de 1.500 representacions que han realitzat han permès donar a conèixer el seu inconfusible segell. Pel camí també s’han desenvolupat altres projectes: televisius, teatrals, radiofònics, literaris, etc.

COM POTS CONTACTAR-NOS?

   Telèfon: 636.225.588 | Correu electrònic: david@guerrilla.cat

 QUINS ESPECTACLES TENIM EN CARTELL GIRA?

Bona Gent (2018)
Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors… però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic.
Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència.
Un espectacle ple de veritat.
Un espectacle honest.
Un espectacle on en Quim Masferrer vol ser el teu espectador.

TEMPS (2012)
Li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida. Una hora i mitja. 5.400 segons de batecs. Ni un més. No res i tot alhora.
Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el que pensa, de ser sincer per una vegada. La llibertat de saltar-se les normes polítiques, socials i morals. La lllibertat de qui no es pot empresonar, ni multar, ni imputar, ni castigar. La llibertat de riure´s del mort i de qui el vetlla.
Una hora i mitja d´intensa tristesa, de certesa de la mort, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges, amors…que mai més no sentirà. Desitjos insatisfets, tot allò que no ha pogut fer ni podrà fer mai. Un cúmul de ràbia, rancúnia, venjança… la llibertat de riure´s del mort i de qui el vetlla.
La tragicomèdia de la vida en 90 minuts.
S´obre el teló. Comença el compte enrera.