Samfaina de colors

QUI SOM?

Mirna Vilasís i Xavi Múrcia vam crear Samfaina de Colors el 1988 per difondre la cultura tradicional dels Països Catalans entre els menuts. Música, teatre, instruments, poesia…, arts escèniques. Samfaina de Colors som una companyia dedicada als espectacles musicals teatrals per als més petits.

Al llarg d’aquests anys de treball ininterromput Samfaina de Colors hem creat 23 espectacles musicals, hem realitzat 5.490 representacions arreu del país i els nostres espectacles els han vist més de 2.565.000 d’espectadors.

Tots els nostres espectacles són de nova creació, singulars, originals i amb llenguatge propi. Estem en constant evolució, buscant la innovació en cada treball. Experimentem, cerquem, barregem nous llenguatges artístics: teatre, música, poesia, arts visuals, dansa, tecnologia… Fugim de l’artificiositat i de la repetició. Això ens ajuda a créixer dia a dia i així hem aconseguit arribar fins avui, amb la il·lusió intacta de quan vam crear fa 30 anys Samfaina de Colors. Sempre treballem en català, buscant i potenciant les nostres arrels.

Els espectacles de Samfaina de Colors més destacats són:
Els cistells de la Caputxeta, Els tres porquets es caguen de por, Cabaret Patufet, Càpsules, De bracet, Nens, al pati!, El grill Esteve i l’orquestra del bosc (Premi Rialles d’Òmnium Cultural al millor espectacle infantil del 2003), Nou pometes té el cançoner, Ralet, ralet i Trinco, trinco.

El 2015 el Palau de la Música Catalana encarrega a Samfaina de Colors l’actualització de la música en directe de l’espectacle Trencadís de cançons. Un espectacle produït pel Palau de la Música Catalana i la Factoria Mascaró el 2001. Des de llavors, en fem 20 funcions anuals al Palau de la Música Catalana.

Samfaina de Colors hem enregistrat els discos: Convit a la festa (PDI, 1994), Ralet, ralet (Discos a mà, 2000), Nou pometes té el cançoner (Discos a mà, 2002) De bracet (Discos a mà, 2009), Cançons de bressol (Edicions 62, 2011), Càpsules (Discos a mà, 2012), Els tres porquets es caguen de por (Discos a mà, 2016) i Els cistells de la Caputxeta (Discos a mà, 2018) .

Discos a mà és la productora i discogràfica de Mirna Vilasís i Xavi Múrcia. I és també la web dels nostres tres projectes artístics: Samfaina de Colors, Xavi Múrcia i Mirna Vilasís.

COM POTS CONTACTAR-NOS?

    
Telèfon: 629386130 | Web: www.discosama.cat Correu: samfaina@discosama.cat

QUINS ESPECTACLES OFERIM?