PocaCosa teatre

Teatre per a públic familiar, amb humor i òpera

QUI SOM?

La cia. neix l’any 2010 per engegar una proposta escènica que sorgeix de la necessitat i la inquietud d’explorar noves formes unint l’òpera amb el teatre de text contemporani, i així poder-nos apropar a tot tipus d’espectadors. Ara ja amb 3 espectacles a les espatlles: ENCANTADES estrenat el 2016, EL CARRERÓ DE LES BRUIXES estrenat al 2015 i LA VACA QUE CANTA estrenat al 2011, entre altres accions. Teatre d’humor i òpera a l’abast de tothom, sense pretensions i de manera planera.

COM POTS CONTACTAR-NOS?

       
Telèfon: 679.485.841 (Meritxell Yanes) | Correu electrònic: info@pocacosateatre.com

QUINS ESPECTACLES OFERIM?

La Vaca que canta de Meritxell Yanes i dirigit per David Planas

La Sofia és una vaca que viu al camp i que, a diferència de totes les altres vaques, canta òpera. Escoltant la ràdio sent una notícia que li fa venir papallones a la panxa: es convoca el primer Concurs d’Orquestres de la Ciutat. Només li cal trobar una orquestra per poder participar, però al camp on viu no n’hi ha cap, haurà de baixar a la ciutat a provar sort com a cantant. És dura la vida del cantant, però quan està a punt de tirar la tovallola…Una actriu i una cantant d’òpera s’han ajuntat per fer aquest espectacle que combina el món del teatre i el de l’òpera.

Durada: 50 min.

El Carreró de les Bruixes de Meritxell Yanes i dirigit per Toni Albà

Han fet fora a les Bruixes de tots els pobles de Catalunya i s’han instal·lat a EL CARRERÓ DE LES BRUIXES de Cervera. A cada casa n’hi viu més d’una i totes i cadascuna d’elles té una història per explicar-nos. Però per poder-hi viure has de ser bruixa professional! La Bruixa Estruga arriba amb la intenció de passar les proves per poder-s’hi quedar però té la mala sort d’arribar just al Gran dia! I per postres, a diferència de totes les altres, ella canta òpera. Com s’ho farà?

Durada:  55 min.

Encantades de Tona Puig i dirigit per Jordi Gilabert

La Periquinela de la Vall d’Aran i l’Estuna de Porqueres són germanes i, a més, dues fades que ni tan sols saben que ho són. Vagaregen per casa i se senten soles i avorrides. No surten al bosc i passen les hores arraulides al sofà mirant la tele, jugant a la PlayStation, endrapant bolleria i patates fregides… quan els apareix l’oportunitat de conèixer el seu ídol, en Lauro Vacarizo, cantant de gran èxit. Per poder-lo conèixer han de guanyar un concurs de creació de l’ésser fantàstic més espatarrant del planeta.

L’Estuna i la Periquinela no dubten ni un segon a presentar-s’hi i així comencen els estira i arronsa de treballar en equip, que les portarà a descobrir els seus poders i viure un conflicte en la seva relació que farà aflorar les parts més ocultes fins a consumar-se un malefici. I per trencar el malefici caldrà l’ajuda dels nens i nenes del públic.

El descobriment i reconeixement de la seva màgia farà desaparèixer el fanatisme cap al seu ídol i apostar pel que elles poden arribar a fer com a éssers màgics.

Durada: 55 minuts.