MeriYanes produccions

Teatre

QUI SOM?

MeriYanes Produccions és una productora teatral creada l’any 2014 per Meritxell Yanes Font, una actriu gironina que compta amb una llarga i sòlida carrera teatral. Ha treballat amb directors com Rosa Mª Sardà, Rafael Spregelburd, Toni Albà, Marilia Samper, Víctor Muñoz, entre d’altres…Després de participar en diferents companyies de teatre i de projectes Meritxell Yanes engega les seves pròpies produccions  amb projectes com KILÒMETRES i VENTURA.

COM POTS CONTACTAR-NOS?

           
Telèfon: 679.485.841 (Meritxell Yanes) | Correu electrònic: info@meritxellyanes.com

QUINS ESPECTACLES OFERIM?

Kilòmetres de Marilia Samper

Comences a caminar i no saps quants kilòmetres arribaràs a fer, no saps cap on aniràs, ni on acabaràs, ni quan et trobaràs el final. Aquesta és la història de quatre camins que en un punt s’uneixen. Hi trobarem riures, plors, fe, il·lusió, desesperació, oportunitats, decepcions, lluites, penes, alegries però per sobre de tot amor, molt d’amor.

Kilòmetres és la història d’una família i del seu particular viatge, explicada per Meritxell Yanes – la Meri, com li diuen a casa-, que des de la seva pròpia veu, amb honestedat i tendresa, ens fa recórrer les passes d’aquestes persones al llarg dels anys i del planeta, compartint una història que, sens dubte, podria ser també la història de qualsevol de nosaltres.

Durada: 70 min.

 

Ventura de Cristina Clemente, (Coproducció amb David Planas)

Dues vides ben diferents, les de la Maria i la Teresa. La Teresa, una metgessa de Celrà casada amb un metge i amb dos fills. La Maria, tota la vida dedicada al seu germà que un accident quan era petit va deixar en cadira de rodes.Malgrat les diferents circumstàncies, cadascuna de les vides té els seus moments bons i els seus moments dolents. Els caràcters dels personatges s’aniran formant amb l’experiència viscuda, tot i que l’atzar també hi tindrà molt a dir… Quatre vides diferents unides per un sol fet.

Durada: 90 min.