Cia. Cristina Cervià

QUI SOM?

Amb el seu propi nom l’actriu i directora gironina crea els seus espectacles més personals, tenen en comú l’austeritat, el valor de la paraula i la proximitat amb el públic. Sovint acompanyada de música en directe.

COM POTS CONTACTAR-NOS?

   
Telèfon: 620.689.613 (Cristina Cervià) | Correu electrònic: cristina@cristinacervia.cat

QUINS ESPECTACLES OFERIM?

MARTÍ i POL: MÚSICA I LLETRES

Recital poètic que vol transmetre la força dels mots i de la música interpretada en directe.

Una proposta volgudament austera, despullada d’artifici per fer arribar l’essència d’uns mots clars i directes, els que conformen la poètica de Miquel Martí i Pol, segurament el poeta més popular a Catalunya la segona meitat del s. XX.

Acompanyada al piano per Quim Solà que interpreta peces de: J. S. Bach, Lluís Llach, Mozart, Montsalvatge, Brel i populars catalanes.

Durada: 45 minuts

Objectes trobats (Homenatge a Carles Fontserè)

Lectura dramatitzada a partir dels dos primers volums de les memòries de Carles Fontserè, i amb un piano com a eix central, el text desgrana elements evocadors de la llarga i polifacètica vida de l’artista: pintor, cartellista, dibuixant, fotògraf, escriptor. La tria dels fragments vol reflectir tot el que tenia Fontserè de controvertit, incòmode i incorrecte. El sentim parlar d’art, de política, de religió, de Catalunya…

Destaca la seva figura d’artista polifacètic i d’espectador que va viure en primera fila grans esdeveniments del s. XX. Volem destacar la seva capacitat integradora de les humanitats i la seva capacitat d’adaptació a les circumstàncies que li va tocar viure.

Amb l’actor Xavi Sais i el pianista Quim Solà.

Durada: 60 minuts

MMM

Recital poètic dedicat a Maria Mercè Marçal, amb poemes I fragments del seu dietari.

Amb el pianista Quim Solà.

Durada: 35 minuts

El Vi dels poetes

Recital de poemes i proses que parlen del vi i el paisatge que el significa. Amb textos de: Carner, Papasseït, Manent, Margarit, Fages de Climent, Pla, Vinyoli, Verdaguer…

Durada: 35 minuts