Cos a cos teatre

Dramaturg

QUI SOM?

Cos a Cos és una plataforma des de la qual impulsar diferents projectes teatrals de Ferran Joanmiquel en col·laboració amb altres artistes i entitats. La intenció és que aquests projectes tinguin alhora una dimensió artística i social.

EL REY DEL GURUGÚ: Marley és un gos rodamón que es troba amb l’Abdul, un dels immigrants subsaharians que malviuen a la muntanya del Gurugú, molt a prop de Melilla, esperant que els arribi l’hora de saltar la tanca i entrar a Europa.

LA FILLA DE CHAGALL: La Tamar viu a Tel Aviv, és una jove israeliana d’origen sefardita. La seva família insisteix perquè porti a Girona una clau vella i rovellada que ha anat passant de generació en generació.

COM POTS CONTACTAR-NOS?

  
Telèfon: 649.693.788 | Correu electrònic: cosacosteatre@gmail.com

 

QUINS ESPECTACLES OFERIM?

EL REY DEL GURUGÚ

Marley és un gos rodamón que es troba amb l’Abdul, un dels immigrants subsaharians que malviuen a la muntanya del Gurugú, molt a prop de Melilla, esperant que els arribi l’hora de saltar la tanca i entrar a Europa.

LA FILLA DE CHAGALL

La Tamar viu a Tel Aviv, és una jove israeliana d’origen sefardita. La seva família insisteix perquè porti a Girona una clau vella i rovellada que ha anat passant de generació en generació.