Cobosmika Company

Dansa

QUI SOM?

‘La vida és moviment i el moviment expressa l’ànima” defineix i sintetitza la filosofia que ha inspirat a CobosMika al llarg de la seva internacional trajectòria.

Creada a Alemanya l’any 2000 per la palamosina Olga Cobos i l’eslovac Peter Mika, després de col∙laborar a reconegudes companyies com Rui Horta S.O.A.P Dance Theatre (Frankfurt), Russel Maliphant Co (London) o Ballet Gulbenkian (Lisboa), on l’Olga fou primera ballarina, i de guanyar prestigiosos premis com el Grand Prix i Medalla d’Or al VI Concurs Internacional de Dansa de París o el Rudolf Nureyev a la VIII edició del mateix concurs.

Els seus espectacles es caracteritzen per un llenguatge coreogràfic atrevit, explosiu i virtuós que combina la dansa amb la improvisació i elements de les arts marcials, acrobàcies i teatre físic. CobosMika ha distribuït les seves creacions a través d’una àmplia gamma de plataformes nacionals i internacionals com, per exemple, el Festival d’Avignon o el Beijing Dance Festival. Amb una clara aposta pel territori, des del 2006 realitza la seva activitat en els àmbits de la creació i la pedagogia a la seva seu de Palamós (Costa Brava – Girona) on desenvolupa el projecte CobosMika SEEDs, una formació professional de dansa dirigida a joves ballarins d’arreu del món i, alhora, la companyia junior de CobosMika amb la que també creen espectacles com “Ghost”.

Actualment està presentant:

“PRAISE” un duet sensual i físicament arriscat entre sexes oposats però estèticament mimètics. Moviments animals i desarticulats conflueixen en una proposta de contacte continu que destil·la fluïdesa, velocitat, força i bellesa.El llenguatge de Praise s’enmarca en les noves tendències de la dansa contemporània que busquen la hibridació de disciplines i trenquen amb els límits de la força física i la gravetat amb la frescor de dos intèrprets joves i d’excel·lent qualitat física.

“NMNW Neither Man Nor Woman, un espectacle emotiu i impactant on la identitat, sensualitat, privacitat i bellesa es transmeten a l’audiència a través dels moviments salvatges i acrobàtics dels 5 ballarins protagonistes.

“OTA One to Another” Segons la mitologia grega, els humans van ser éssers de quatre potes i quatre braços fins que la seva arrogància va fer que la ira de Zeus els dividís en dos. Des de llavors, la humanitat viu a la recerca constant de la seva altra meitat per sentir-se complet

COM POTS CONTACTAR-NOS?

       
Telèfon: 629.424.687 (Núria Botellé) | Correu electrònic: info@cobosmika.com

QUINS ESPECTACLES OFERIM?