Cia. Elena Martinell

QUI SOM?

Doncs som una cantant i actriu (Elena Martinell) i una pianista i cantant (Glòria Garcés), amb llarga experiència professional per separat. Després d’haver coincidit en diferents muntatges, i trobar una molt bona sintonia, tan professional com personalment, hem decidit continuar treballant per oferir productes músico-teatrals de qualitat i sobretot assequibles i atractius per a tothom.

COM POTS CONTACTAR-NOS?

    
Telèfon: 659.346.939 (Elena Martinell) | Correu electrònic: emvilata@gmail.com

QUINS ESPECTACLES OFERIM?

ÀRIES DE RESERVAT

La idea sorgeix de la necessitat de fer un concert amb repertori clàssic però que fos molt engrescador, divertit i arriscat, pel públic que no hi està acostumat. Així que la primera persona en la que pensem perquè ho escrigui i ho dirigeixi és en Marc Rosich, un home de teatre però també de música, i sobretot que coneix perfectament l’òpera i és un enamorat de l’opereta i el musical. D’ell mateix, en la primera entrevista, surt la idea d’ utilizar aquest repertori: l’opereta alemanya i vienesa. Perquè ja té molts d’aquests ingredients en ella mateixa i perquè hi ha moltes peces que són totalment desconegudes aquí al nostre país, i que ens encantaria “remenar”, tan a nosaltres com a intèrprets, com a ell com a creador . La resta d’ingredients els posa un equip de luxe de llarga i reconeguda trajectòria. Entre ells el ballarí i coreògraf RobertoG Alonso i la figurinista Joana Martí. L’espectacle s’estrenarà al Festival Temporada Alta (Girona) i farà temporada a La Seca-Espai Brossa (Barcelona).

Durada: 2h | Tots els públics

 

HEROÏNES

Heroïnes és un concert d’òpera. Sense cap més pretensió que la d’acostar aquest gènere a tothom. Un atractiu recorregut per la història de la música on podreu escoltar des de ària antiga fins a peces de l’òpera del segle XX. La intenció és oferir un concert proper, amable i distès, presentant-vos les dones que protagonitzen les àries més famoses de l’Òpera, veritables heroïnes de les històries que, sobretot, canten a l’amor. Algunes innocents, d’altres profundament desgraciades, malvades, irreals, juganeres…Petits contes cantats, amb música de compositors excepcionals. Un repertori especial i diferent que us convidem a conèixer.

Durada: 2 h | Tots els públics