Cia. Claret Clown

QUI SOM?

Claret Papiol: Clown, actor i pedagog.

“El Pallasso, aquest personatge enamorat del teatre i del circ, que no voldria mai marxar d’escena per no haver de deixar de jugar”.

Claret-Clown, companyia fundada l’any 1988. Quatre vegades premiada. Treballa el Pallasso en les seves múltiples facetes: Teatre, circ, públic familiar, adults, carrer … tan a nivell nacional com internacional.

Estudis en el Institut del Teatre de Barcelona i a París. Ha treballat com a actor en  diverses produccions, amb destacats directors de l’escena catalana.

Professor de Clown en escoles de Teatre i centres de Creixement Personal (Clown i Gestalt).

COM POTS CONTACTAR-NOS?

  
Telèfon: 680.482.491 (Claret Papiol) | Correu electrònic: claret.papiol@gmail.com

QUINS ESPECTACLES OFERIM?

SÓC UN PALLASSO

Espectacle de pallassos per a públic familiar, a partir de 3 anys, la màgia, els gags, les transformacions …tot al servei d’un clàssic del clown.

Durada: 1h i 10 min | Públic familiar

 

KOL 1714

Espectacle d’humor per a públic familiar. Una reflexió sobre de la ingenuïtat humana, la alimentació industrial i la voràgine del món modern. Una fugida endavant viscuda des de la poètica i la tendresa del pallasso.

Durada: 1 h | Públic familiar

 

ELS EXPLORADORS DE L’AIGUA

Espectacle de circ, màgia i humor adreçat a tots el públics. Parla de l’aigua com a recurs escàs i mal repartit del planeta,  que provoca picabaralles i estratagemes diverses per a assolir-ne el control. Tot de forma amena, artística i sensibilitzadora.

Durada: 1h | Tots els públics

 

EL MUSEU AL CARRER

Teatre còmic itinerant. Un il·luminat del art, el professor Paperinassa, dirigeix de mà mestre el seu ajudant Gatuelles, per a captar i emmarcar les millors instantànies d’aquesta infinita pinacoteca imaginària que és la vida del carrer.

Durada: 1h | Tots els públics

 

LA TEORIA DEL RIURE

Espectacle d’humor per a adults. Paròdia d’una classe magistral per a demostrar: quan, com, per què, i de què riem … o no riem. Amb un resultat dislocant i altament còmic.

Durada: 1 h | Públic adult

 

PARAULA D’HUMOR

Espectacle còmic per adults. Malabarisme verbal i pirotècnia fonètica, on res del que es diu pot ser el que sembla i tot sembla poder-se dir de mil maneres.

Durada: 1 h | Públic adult

 

PRESENTADOR I ANIMADOR

Als espectacles de circ (Monsieur Loyal) i en els de varietats, esdeveniments, simposis …