Inscripció a CAEP en VIU

La CAEP (Associació de Companyies i Productores Professionals  d’Arts Escèniques de les comarques gironines) obre una convocatòria per a companyies professionals d’arts escèniques  gironines externes a l’associació que vulguin participar a la 3ª edició del MERCAT D’ARTS ESCÈNIQUES « CAEP EN VIU » presentant un breu tastet del seu espectacle.

“CAEP EN VIU” és una jornada per a programadors que tindrà lloc el proper 19 de setembre de 2019 a la Factoria Cultural Coma Cros i el Centre d’Arts Escèniques El Canal de Salt, Girona.

Vol ser un marc d’exhibició de les diferents produccions de les companyies i pretén vertebrar i dinamitzar el sector de les arts escèniques a les comarques gironines, oferint una eina pràctica als programadors que els faciliti la seva tasca en la programació.

Durant la jornada hi haurà unes xerrades de formació per als programadors, la mostra de les diferents presentacions de les companyies i un dinar per a tots els participants.

Les presentacions escèniques poden tenir una durada màxima de 8 minuts i la data límit per presentar les sol·licituds serà el 20 d’agost de 2019.

Un cop rebudes totes les sol·licituds la CAEP valorarà totes les propostes, farà una selecció de 3 o 4 companyies per tal que formin part de la mostra de presentacions escèniques i es posarà en contacte amb cada una d’elles per confirmar la seva participació el dia 19 de Setembre 2018.

Per tal de presentar la vostra sol·licitud ompliu el següent formulari aquí.

Més informació a info@caep.cat o a www.caep.cat